Æhm... blev det lige december? Måneden hvor
Suk...
Nå, men det havde jeg altså overset. Så jeg har lavet noget sundt i stedet. Salat faktisk nærmest. Sorry! Men den er virkelig fin og både god som tilbehør til kød og for sig selv i madpakken. Og så lover jeg, at juleusundhed begynder, så snart denne portion er spist.
Salat med perlespelt, linser og granatæble
1 dl perlespelt
1 dl Puy-linser
Kerner fra 2 små granatæbler
3 forårsløg, hakkede
1 stor håndfuld bredbladet persille, hakket
1 lidt mindre håndfuld frisk mynte, hakket
Dressing:
1,5 spsk tahin
1 spsk olivenolie
saften fra 1/2 citron
1/2 - 1 spsk vand
1 drys tørret koriander
1 drys spidskommen
salt og peber
Perlespelt og linser koges hver for sig efter anvisning på pakkerne. Når de er kølet af blandes alle ingredienser til salaten i en skål. Dressingen røres sammen på denne måde og hældes over salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar