fredag den 2. december 2011

Salat med perlespelt, linser og granatæble


Æhm... blev det lige december? Måneden hvor jeg alle studerende sidder begravet i eksamensopgaver til op over begge ører, og derfor bliver nødt til at kompensere for manglende socialliv med bunker af chokolade?

Suk...

Nå, men det havde jeg altså overset. Så jeg har lavet noget sundt i stedet. Salat faktisk nærmest. Sorry! Men den er virkelig fin og både god som tilbehør til kød og for sig selv i madpakken. Og så lover jeg, at juleusundhed begynder, så snart denne portion er spist.

Salat med perlespelt, linser og granatæble

1 dl perlespelt
1 dl Puy-linser
Kerner fra 2 små granatæbler
3 forårsløg, hakkede
1 stor håndfuld bredbladet persille, hakket
1 lidt mindre håndfuld frisk mynte, hakket

Dressing:
1,5 spsk tahin
1 spsk olivenolie
saften fra 1/2 citron
1/2 - 1 spsk vand
1 drys tørret koriander
1 drys spidskommen
salt og peber

Perlespelt og linser koges hver for sig efter anvisning på pakkerne. Når de er kølet af blandes alle ingredienser til salaten i en skål. Dressingen røres sammen på denne måde og hældes over salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar