Hej Mette Tak for din søde kommentar, og du må da virkelig undskylde at jeg ikke har svaret før nu. Jeg havde simpelthen glemt at tjekke for kommentarer :) Men snur, for søren! Dog med en lille advarsel: Kanelsnegle bliver bare aldrig det samme igen ;)
Uhm! Det er lige præcis den bager, som jeg nok lægger vejen forbi og synder næste gang, jeg kommer til hovedstaden. Selv om det slet ikke er i tråd med mine nye sundere vaner... - frk. sveske
Hej Frk. Sveske Undskyld mit alt for sene svar! Jeg ELSKER også Meyers lækkerier, men kommer desværre ikke så ofte forbi en af hans bagerier selvom jeg bor i København. Så jeg kan kun anbefale at prøve at lave dem selv :) Og hvis man vil undgå at spise dem alle sammen på en gang (selvom det er svært...), så kan de altså sagtens fryses! Mange hilsner, Kirstine
Hej :). Rigtig skønt opskrift. De ser virkelig lækre ud. Jeg har erfaringer med også at putte lidt brun farin samt sirup i "fyldet", og det giver et helt fantastisk resultat. Mvh. Malene
Cool indlæg! Kort og præcist!
SvarSletFår pludselig meget lyst til en snurre .....
Hej Mette
SletTak for din søde kommentar, og du må da virkelig undskylde at jeg ikke har svaret før nu. Jeg havde simpelthen glemt at tjekke for kommentarer :) Men snur, for søren! Dog med en lille advarsel: Kanelsnegle bliver bare aldrig det samme igen ;)
Mange hilsner, Kirstine
Uhm! Det er lige præcis den bager, som jeg nok lægger vejen forbi og synder næste gang, jeg kommer til hovedstaden.
SvarSletSelv om det slet ikke er i tråd med mine nye sundere vaner...
- frk. sveske
Hej Frk. Sveske
SletUndskyld mit alt for sene svar! Jeg ELSKER også Meyers lækkerier, men kommer desværre ikke så ofte forbi en af hans bagerier selvom jeg bor i København. Så jeg kan kun anbefale at prøve at lave dem selv :) Og hvis man vil undgå at spise dem alle sammen på en gang (selvom det er svært...), så kan de altså sagtens fryses!
Mange hilsner, Kirstine
Hej :).
SvarSletRigtig skønt opskrift. De ser virkelig lækre ud. Jeg har erfaringer med også at putte lidt brun farin samt sirup i "fyldet", og det giver et helt fantastisk resultat.
Mvh. Malene
De ER virkelig også lækre! God ide med brun farin og sirup - det vil jeg prøve næste gang :)
SletBedste hilsner
Kirstine