søndag den 6. maj 2012

Den eneste rigtige måde at bage kanelsnegle på



Lav dem nu bare - de er alt arbejdet værd. Opskriften finder du her.

6 kommentarer:

  1. Cool indlæg! Kort og præcist!

    Får pludselig meget lyst til en snurre .....

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Mette
      Tak for din søde kommentar, og du må da virkelig undskylde at jeg ikke har svaret før nu. Jeg havde simpelthen glemt at tjekke for kommentarer :) Men snur, for søren! Dog med en lille advarsel: Kanelsnegle bliver bare aldrig det samme igen ;)

      Mange hilsner, Kirstine

      Slet
  2. Uhm! Det er lige præcis den bager, som jeg nok lægger vejen forbi og synder næste gang, jeg kommer til hovedstaden.
    Selv om det slet ikke er i tråd med mine nye sundere vaner...
    - frk. sveske

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Frk. Sveske
      Undskyld mit alt for sene svar! Jeg ELSKER også Meyers lækkerier, men kommer desværre ikke så ofte forbi en af hans bagerier selvom jeg bor i København. Så jeg kan kun anbefale at prøve at lave dem selv :) Og hvis man vil undgå at spise dem alle sammen på en gang (selvom det er svært...), så kan de altså sagtens fryses!
      Mange hilsner, Kirstine

      Slet
  3. Hej :).
    Rigtig skønt opskrift. De ser virkelig lækre ud. Jeg har erfaringer med også at putte lidt brun farin samt sirup i "fyldet", og det giver et helt fantastisk resultat.
    Mvh. Malene

    SvarSlet
    Svar
    1. De ER virkelig også lækre! God ide med brun farin og sirup - det vil jeg prøve næste gang :)

      Bedste hilsner
      Kirstine

      Slet