tirsdag den 5. april 2011

Tabbouleh


Tabbouleh er noget af det bedste jeg ved. Den er så frisk og simpel, og så pynter den på ethvert bord.

Lav den, lav den! Og lad være med at spare på krydderurterne!


Til 2-3 personer:

1 dl bulgur
1 stilk bladselleri
1 medium gulerod
1 rød peberfrugt
1/2 agurk
2 forårsløg
5 soltørrede tomater
2 håndfulde frisk persille
1 håndfuld frisk mynte
1 fed hvidløg, presset
1 spsk koldpresset olivenolie
1,5 spsk friskpresset citronsaft

Start med at koge bulguren efter anvisningen på pakken, og lad det køle lidt af.

Skær alle grøntsagerne i små tern, hak persille og mynte og bland det hele med bulgur, citronsaft, olivenolie og hvidløg. Smag til med salt og peber, og lad det trække en halv time inden servering.

Så kan man, som vi gjorde i går, fylde tabbouleh'en i fuldkornswraps sammen med ovnstegt kylling, kikærtedip (eller humus) og grillet aubergine.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar